Coaching

COACHING!


Efter snart 25 år som elitidrottare så har jag valt rätt vägar och fel vägar, tränat för mycket och tränat för lite. Men har alltid hittat tillbaka till rätt väg igen.


10 år som elitsimmare, 9 år som elitcyklist och nu 6 år som PRO triathlet har gett mig mycket erfarenheter och träningskunskaper.


Kan även titulera mig som simtränare då jag har gått ett par utbildningar för att få denna titeln.


Med erfarenhet av landslagsuppdrag, uppdrag inom parasporten och ungdomsträning så har jag fått en bred kunskapbas att stå på.


Så oavsett om du vill ha ett komplett träningsprogram, bara få idéer eller att jag följer med på ett av dina träningspass så tveka inte att höra av dig för mer information.COACHING 1

Pris 2995 kr/månaden


Träna precis som ett proffs. Analys och uppföljning av din träning dagligen om du önskar det och obegränsat med justeringar i ditt träningsprogram. 

En större avstämning 1 gång i veckan över telefon.


Utöver det får du:


 • Tillgång till Todays Plan
 • Tävlingsstrategi 
 • Energiplan vid tävling och träningen upp till tävling 
 • Rådgivning när det kommer till utrustning.


COACHING 2

1795kr/månaden


Analys av din träning och uppföljning via telefon varannan vecka. Då läggs även träningsschemat. Träningen är helt anpassad efter dina mål och din tidsåtgång.


Utöver det får du:


 • Tillgång till Todays Plan
 • Tävlingsstrategi 
 • Energiplan vid tävling och träningen upp till tävling 
 • Rådgivning när det kommer till utrustning


COACHING 3

1195kr/månaden


Uppföljning av din träning via telefon en gång i månaden. Då läggs även träningsschemat Träningen är helt anpassad efter dina mål och din tidsåtgång.


Utöver det får du:


 • Tillgång till Todays Plan
 • Tävlingsstrategi 
 • Energiplan vid tävling och träningen upp till tävling 
 • Rådgivning när det kommer till utrustning


Har du frågor eller funderingar så hör gärna av dig så förklara jag mer. 


VARFÖR BLI COACHAD AV PATRIK?

I mitt fall idrottskvinna mitt i livet, heltidsarbete, 3 barn och ovanpå det egen satsning på idrott.

I hela detta livspusslet så ser Patrik till som coach att planera för effektiva träningar men även tydligt dagar då det är vila o ingen träning på schemat.

Ibland kommer livet mellan o träning måste snabbt läggas om, som coach ger Patrik mig snabbt alternativ på hur jag kan göra istället, tex när affärsresa tillkommit med kort varsel, ingen skam el pekfingrar varför passet inte gjorts utan lösningorienterat hur passet kan ersättas. Ett SMS o jag har alternativ hos mig.


Patrik förstår sig på mina styrkor, fysiskt & mentalt, hur jag ska kunna vinna tävlingar men även hur jag kan höja mina svagaste delar.

För mig innebär Patriks kunniga, personliga och positiva sätt att coacha, att jag lyckas, blir starkare, utvecklas, peppad och belyst.

Att få spontana meddelande efter träningspass , innan o efter tävlingar ger ökad inspiration o motivation för mig.


Jag känner att jag har ansvar att träna för min egen skull, för min familjs skull(då de gett mig möjlighet) men även ansvar mot Patrik som analyserar tillsammans med mig, planerar och coachar mig för att jag ska få ut min fulla potential.

Snart bär det av mot VM i gravel cykling igen och det är tur att Patrik kan cykling på ”riktigt”, för att kunna diskutera taktik & strategi inför loppet. Sammanfattningsvis, Patrik är grym på att öka min kapaciteten genom sin kunskap, inspiration, skapa effektiva träningar i kombination med personlig kontakt alltid med inslag av humor.


Sofie Rosencrantz