Föreläsning


Jag är ute föreläser hos föreningar och företag. Ibland pratar jag om min egna resa "det blir alltid bättre". Andra gånger om träning och hur man kan tänka kring träning.


Detta går att kombinera att jag håller i en träning i anslutning till föreläsningen.


Hör av dig för prisuppgifter och upplägg!

FÖRELÄSNINGAR

TRÄNING


Hur man lägger upp sin träning?

vad man ska tänka på?

vad är viktigt och vad som är mindre viktigt?


Detta tar jag upp samtidigt samt mycket annat. Samtidigt som jag varva in lite egna erfarenheter och kulturella skillnader när det kommer till dessa sakerna.


DET BLIR ALLTID BÄTTRE


En föreläsning om livet i sin helhet med min idrottsbakgrund som grund.


Om att tro på sig själv, kämpa trots att folk säger nej och att komma tillbaka starkare än någonsin.Under mina år så har

jag både på gott och ont gått igenom mycket. Så som stroke drabbad pappa, bruten rygg, elitkarriär, inbrott, Pandemi och mycket mer.


Vill ni kombinera föreläsningen med en träning eller en hel dag så skräddarsyr går det också att lösa.

REFERENSER


Patrik Ericsson bjuder frikostigt på sig själv och förmedlar sin berättelse på ett naturligt och personligt sätt. Med humor och allvar i fin balans tar han oss med på en tur genom sitt eget liv, där vi förstår att det privata i högsta grad satt sin prägel på den professionella banan som cyklist och egenföretagare.


"Patrik en inspirationskälla
och en förebild."


Vi får följa med i en ung idrottares tankar kring driv, mål och karriär och fundera över vad som är meningsfullt och hållbart. Med sin positiva livssyn, en egenskap som (utan att avslöja för mycket) tycks gå i arv, är Patrik en inspirationskälla och en förebild.


Tack för en fin kväll! Svedala församling


Sommaren 2022 höll vi ett Öppet vatten event för klubbarna i Skånes Simförbund där vi anlitade Patrik som simcoach och föreläsare.


Åhörarna var vuxna och upplägget som Patrik hade gjort passade gruppen, 2 simpass och en inspirationsföreläsning.


Han var väl förberedd och genomförde eventet på ett professionellt sätt. Samtidigt var han flexibel och samarbetade med badets personal på ett bra sätt.


Både vi som arrangörer och deltagarna var mycket nöjda och jag rekommenderar varmt Patrik för liknande event.


Jannike Linné

Ledmot i Styrelsen i Skåne Simförbund